Liget Nyaralóház és Apartman Liget - Szilvásvárad

Az egyik fürdőszoba Kerti sütő konyha1 006 P1040580 bathroom_2 (1) 009 Az egyik konyha 013 furdo konyha-ebedlo szoba szoba P1040639 Kerti sütő szoba táj
head_11 0082 Az egyik konyha3 Az egyik szoba4 Az Apartman Liget5 Az egyik fürdőszoba6 Az egyik szoba7 Az egyik konyha8 A liget nyaralóház főbejárata9 Az egyik fürdőszoba10 A konyha és az ebédlő11 Az egyik szoba12 Az egyik szoba13 A fürdőszoba bejárata14 Kerti sütő15 Az egyik szoba16 Táj17
Online szállásfoglalás - Szilvásvárad

Képgaléria

Képgalériánk segítségével több információhoz juthat szálláslehetőségeinkkel kapcsolatban. A képek magukért beszélnek!

A Liget Nyaralóház galériája
A vendégház 3 félszintbõl áll, az elsõ szinten található egy elõtér melybõl nyílik a konyha és az étkezõ valamint külön egy stúdióapartman /4ágyas/. Fél szinttel feljebb egy kis elõtérbõl nyílik külön-külön a napsárga és az ananász színű szoba valamint az elõtérbõl nyitható a sarokkádas pezsgõfürdõ. Megint fél szinttel feljebb egy kis elõtérbõl nyílik külön-külön a gyékény színű és a türkiz erkélyes szoba. Errõl az elõtérrõl nyílik szintén egy sarokkádas pezsgőfürdõ és külön a toalett.
Az Apartman Liget galériája
Az apartmanba lépcsõ vezet az erkélyen lévõ bejárathoz, mely a konyhába nyílik. Innen jobbra nyílik az ún. narancs szoba, melyben hidromasszázs kádas fürdõszoba található. A konyha bal oldalán van a bejárata az ananász színû szobának. Ehhez a szobához sarokkádas fürdőszoba tartozik, mely a szoba mellett található. Az apartman mindkét szobájában nagy képernyős LED és LCD televízió van.
A kert galériája
Szálláshelyünk előkertje főleg a sziklakertből áll. A telek oldalhatárán magasra nőtt ciprusok díszlenek, jellemzően megtalálható kertünkben fügebokor, pálma, leander, selyemakác, murvafürt stb. A szabadban lehet sütni-főzni, grillkemence és bográcsozó áll rendelkezésre. A fedett pihenőhelyen kényelmes kerti bútorok szolgálnak pihenésére. Kertünkben több hangulatos kiülési lehetőség van, Relax pavilonunkban 4 személyes infraszauna, felnőtt és gyermek csocsó, gyermekjátékok, kényelmes polyrattan ülőgarnitúra, nagyképernyős színes tv, olvasnivalók várják kedves vendégeinket.
Szilvásvárad, Szalajka-völgy, Bükk-hegység képek
A Bükk-hegység legkedveltebb kirándulóhelye az 5 km hosszú Szalajka-völgy, ahol a csodálatos Fátyol-vízesés is található. Túrázása közben láthatja a halastavakat, melyben a "Szilvásváradi pisztráng" tenyésztése folyik.
A szilvásváradi pihenés közben megtekintheti a híres lipicai lovakat is, és minden látnivaló csupán karnyújtásnyira van szállásunktól.
Vendégeink készítették
Vendégeink által készített fotók szálláshelyünkön.
Stúdióapartman
A Liget Nyaralóház galériájában is találhatóak képek a stúdióapartmanrók. Mivel a házban ez a rész külön is foglalható itt tekinthetőek meg az apartman képei.

Érkezés

Távozás

    

Liget Nyaralóház Szilvásvárad

Apartman Liget Szilvásvárad
Liget Nyaralóház és Apartman Liget - Szilvásvárad
Telefon: +36 70 2327403
E-mail: ligetnyaralo@t-email.hu