Liget Nyaralóház és Apartman Liget - Szilvásvárad

Az egyik fürdőszoba Kerti sütő konyha1 006 P1040580 bathroom_2 (1) 009 Az egyik konyha 013 furdo konyha-ebedlo szoba szoba P1040639 Kerti sütő szoba táj
head_11 0082 Az egyik konyha3 Az egyik szoba4 Az Apartman Liget5 Az egyik fürdőszoba6 Az egyik szoba7 Az egyik konyha8 A liget nyaralóház főbejárata9 Az egyik fürdőszoba10 A konyha és az ebédlő11 Az egyik szoba12 Az egyik szoba13 A fürdőszoba bejárata14 Kerti sütő15 Az egyik szoba16 Táj17
Online szállásfoglalás - Szilvásvárad

Képgaléria

Képgalériánk segítségével több információhoz juthat szálláslehetőségeinkkel kapcsolatban. A képek magukért beszélnek!

A Liget Nyaralóház galériája
A vendégház 3 félszintbõl áll, az elsõ szinten található egy elõtér melybõl nyílik a konyha és az étkezõ valamint külön egy stúdióapartman /4ágyas/. Fél szinttel feljebb egy kis elõtérbõl nyílik külön-külön a napsárga és az ananász színű szoba valamint az elõtérbõl nyitható a sarokkádas pezsgõfürdõ. Megint fél szinttel feljebb egy kis elõtérbõl nyílik külön-külön a gyékény színű és a türkiz erkélyes szoba. Errõl az elõtérrõl nyílik szintén egy sarokkádas pezsgőfürdõ és külön a toalett.
Az Apartman Liget galériája
Az apartmanba lépcsõ vezet az erkélyen lévõ bejárathoz, mely a konyhába nyílik. Innen jobbra nyílik az ún. narancs szoba, melyben hidromasszázs kádas fürdõszoba található. A konyha bal oldalán van a bejárata az ananász színû szobának. Ehhez a szobához sarokkádas fürdőszoba tartozik, mely a szoba mellett található. Az apartman mindkét szobájában nagy képernyős LED és LCD televízió van.
A kert galériája
Szálláshelyünk előkertje főleg a sziklakertből áll. A telek oldalhatárán magasra nőtt ciprusok díszlenek, jellemzően megtalálható kertünkben fügebokor, pálma, leander, selyemakác, murvafürt stb. A szabadban lehet sütni-főzni, grillkemence és bográcsozó áll rendelkezésre. A fedett pihenőhelyen kényelmes kerti bútorok szolgálnak pihenésére. Kertünkben több hangulatos kiülési lehetőség van, Relax pavilonunkban 4 személyes infraszauna, felnőtt és gyermek csocsó, gyermekjátékok, kényelmes polyrattan ülőgarnitúra, nagyképernyős színes tv, olvasnivalók várják kedves vendégeinket.
Szilvásvárad, Szalajka-völgy, Bükk-hegység képek
A Bükk-hegység legkedveltebb kirándulóhelye az 5 km hosszú Szalajka-völgy, ahol a csodálatos Fátyol-vízesés is található. Túrázása közben láthatja a halastavakat, melyben a "Szilvásváradi pisztráng" tenyésztése folyik.
A szilvásváradi pihenés közben megtekintheti a híres lipicai lovakat is, és minden látnivaló csupán karnyújtásnyira van szállásunktól.
Vendégeink készítették
Vendégeink által készített fotók szálláshelyünkön.

Érkezés

Távozás

    

Liget Nyaralóház Szilvásvárad

Apartman Liget Szilvásvárad
Liget Nyaralóház és Apartman Liget - Szilvásvárad
Telefon: +36 70 2327403
E-mail: ligetnyaralo@t-email.hu